blank

85 miliona za subotičku Toplanu!

Juče, 13. oktobra, održana je 94. sednica Gradskog veća grada Subotice. Na sednici je usvojeno Rešenje o davanju saglasnosti na Odluku o zaduživanju JKP „Subotička toplana“ radi obezbeđenja tekuće likvidnosti u visini od 85 miliona dinara, kao i Rešenja o obrazovanju Saveta za migracije Grada Subotice i Rešenja o koeficijentima za obračun i isplatu plata nastavnika u osnovnim školama na teritoriji Grada Subotice koji izvode nastavu mađarskog jezika kao jezika u službenoj upotrebi.

blank
Foto: Julian Hochgesang on Unsplash

Članovi Gradskog veća takođe su usvojili i Rešenje o periodu u kome na javnim površinama mogu da se postave pokretne tezge i uređaji za pripremu hrane povodom obeležavanja verskih praznika. Prema ovom Rešenju, postavljanje tezgi i uređaja ispred ulaza u sva groblja na teritoriji Grada Subotice moguće je samo u periodu od 30. oktobra do 06. novembra tekuće godine.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog razbojništva

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su A. S. (1993) iz Subotice, neposredno nakon što je izvršio krivično delo razbojništvo.

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.