blank

MKK “Spartak Office Shoes” nadigrao Nikšićane!

Košarkaši Spartak Office Shoes-a slavili su i u drugom kolu regionalne NLB ABA 2 lige protiv ekipe Sutjeska Elektroprivreda iz Nikšića rezultatom 89:81 (19:25, 32:18, 15:16, 23:22). Izabranici Vladimira Đokića odigrali su kvalitetan meč i pokazali da poseduju kvalitet za sam vrh tabele.

blank

Spartak Office Shoes: Cvetković 18, Milijašević 5, Stepanović, Kutlešić 13, Radosavljević 7, Ilić 1, Medarević 1, Tejić 4, Bojić 25, Sokolocić, Čupković, Barna 15.

Sutjeska Elektroprivreda: Brejsi 23, Barović, Kočović 7, Đurišić 11, Vulević 2, Vujović 6, Bojić, Vuković, Spasojević 13, Tomašević 15, Vojinović, Otašević 14.

Veliki broj gledalaca uživao je juče u Hali sportova u meču drugog kola koji je važio za derbi zbog toga što su obe ekipe zabeležile pobede u prvom kolu.

blank
Foto: Subotičke.rs

Gosti su bolje otvorili meč i pogađali iz tranzicije, dok Spartaku nije išao šut sa distance. Ulaskom Cvetkovića u igru Subotičani su uhvatili priključak i sa raspoloženim Barnom i Bojićem napravili razliku u drugoj četvrtini.

U nastavku meča gosti su forsirali brze kontranapade i pogađali, ali je Spartak pogađao u bitnim momentima pa nije dopuštao Sutjesci da preokrene rezultat. Najneizvesnije bilo je u finišu meča kada su gosti prišli na samo četiri poena zaostatka, ali je Spartak pre svega dobrim skokom iskontrolisao stvari i sa raspoloženim Cvetkovićem u poslednjim minutima rešio pitanje pobednika.

Nakon meča trener domaće ekipe Vladimir Đokić čestitao je protivniku i svojim igračima na dobrom meču i zahvalio se publici koja je došla u velikom broju da ih podrži.

Spartak već sutra očekuje meč drugog kola u Admiral bet Košarkaškoj ligi Srbije. U Halu sportova dolazi ekipa iz Vršca, a meč se igra od 16 časova i 30 minuta.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Jak vetar

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 25 stepeni Celzijusa. Kod većine hroničnih bolesnika i meteoropata

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.