blank

Bačka se iskupila pred svojom publikom

Fudbaleri Bačke ugostili su Obilić iz Zmajeva u 7. kolu Vojvođanske lige Sever i ostvarili pobedu rezultatom 3:1 (1:0). Nakon prošlonedeljog poraza u Bajmoku izabranici Zorana Milidraga odigrali su dobar meč i vratili samopouzdanje.

blank
Foto: Subotičke.rs

Strelci: Malenčić 39.,55., Matijašević 77. minut za Bačku, Uzelac 90. minut za Obilić.

Bačka: Sabo, Malenčić (od 81. Kapetanović), Vrana ( od 77. Delić), Radmanović, Temunović, Bašić Palković (od 61. Kujundžić), Kiš, Šijačić, Milijašević, Mezei, Matijašević.

Obilić: Vučetić, Kecman (od 54. Knežević), Jušković ( od 73. Pilipović), Rodić, Krstić, Nenad Kobilarov, Ćetković (od 39. Milan Kobilarov), Marković (od 46. Živojnov), Uzelac, Popović, Simić.

Gosti su u prvih dvadesetak minuta bili bolji protivnik, ali nisu uspeli da postignu pogodak. Bačka je bila oslabljena neigranjem nekoliko standardnih igrača što se i osetilo u igri. Jedini pogodak u prvom delu postigao je Malenčić i odve svoju ekipu na odmor sa golom prednosti.
 
Malenčić je još jednom pogodio na početku drugog poluvremena nakon kontranapada. Na 3:0 povisio je Matijašević u 77. minutu na asistenciju Malenčića. Utešni pogodak za goste postigao je Uzelac u sudijskoj nadoknadi.
 
Bačka narednog vikenda gostuje u Somoru ekipi Ravangrad 2018.
 
Tabela:
 

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 15 do 25 stepeni Celzijusa. Očekivana biometeorološka situacija će izazvati uobičajene

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.