blank

ŽRK Radnički startovao pobedom

Rukometašice ŽRK Radnički iz Bajmoka ugostile su juče na svom terenu ekipu Mladost iz Srpske Crnje u okviru prvog kola Prve lige Vojvodine. Pred prepunim tribinama odigrale su odličan meč i slavile rezultatom 33:30 (17:17).

blank
Foto: Subotičke.rs

ŽRK Radnički: Stipančević, Vučković 7, Radulović M 9., Malinović 2, Beneš, Petrić 4, Petrović, Radulović J. 3, Čoban 3, Radojčić, Petrović, Dudaš, Milić 5.

Mladost: Stevanović, Mrakić 4, Delić 4, Ćosić 6, Samardžić, Grmić 2, Rothpflug 1, Vulić 2, Arsin 6, Zečević, Kulić 5, Drljača, Brborić.

Sinoć je u Bajmoku viđen fantastičan rukomet. Mnogobrojna publika uživala je u čarima ovog sporta, a velika podrška Bajmočankama nije izostala.

Od starta meča se videlo da su rukometašice Radničkog veoma motivisane. U prvih pet minuta napravile su razliku koja ih je držala do sredine poluvremena, a onda su gošće poravnale. Do kraja prvog dela igralo se gol za gol, pa se na odmor otišlo nerešenim rezultatom.

Nastavile su Bajmočanke i u drugom delu odlično da igraju i sa velikom borbenošću i požrtvovanjem u odbrani uspele da upišu pobedu kao novajlije u Prvoj ligi Vojvodine.

Naredno kolo ŽRK Radnički putuje u Rumu gde će snage odmeriti sa domaćin Slovenom.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.