blank

Košarkaši Spartaka večeras gostuju Vojvodini

Košarkaši Spartak Office Shoes-a večeras igraju prvi finalni meč plej-ofa ABA 2 lige u Novom Sadu. Protivnik je Vojvodina, a pred današnji duel svoja očekivanja izneli su trener Subotičana Vladimir Jovanović i košarkaš William Mosley.

blank
Foto: Subotičke.rs

“Već sam pomenuo da je plej-of ABA2 lige jako zahtevno takmičenje obzirom da se igraju dve utakmice. Ne bih mogao da kažem, i dosadašnji tok ovog plej-ofa je to i pokazao, da jedna utakmica može bilo šta da reši bez obzira na konačan rezultat. Rekao bih da su to dva poluvremena i ta dva poluvremena moraju da se odigraju jako dobro i konstantno.

Očekuje nas sigurno dobar protivnik, koji kao i mi ima dobru sezonu iza sebe. Nadamo se da ćemo biti na vrhuncu zadatka i pre svega se nadam da ćemo imati standard u odbrani, to je ono što je važno i meni i timu, jer od toga zavisi samopouzdanje za dobar napad i za neke visoke procente šuta. Svi igrači su zdravi i motivisani za predstojeću utakmicu”, rekao je strateg subotičana Vladimir Jovanović.

William Mosley očekuje dobru atmosferu u Novom Sadu:

“Očekujem da izađemo na teren, igramo čvrsto i dokle god radimo ono što radimo najbolje, siguran sam da možemo da pobedimo. Naravno, finale je uvek teško, svi daju svoj maksimum, a atmosfera će biti sjajna, nema sumnje u to. Ali ako se držimo našeg plana igre i igramo kako znamo, verujem da možemo ostvariti pobedu. Naš protivnik je jak, bore se i dobro igraju zajedno, tako da znam da će biti prava borba”.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog razbojništva

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su A. S. (1993) iz Subotice, neposredno nakon što je izvršio krivično delo razbojništvo.

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.