blank

Beogradski sajam automobila kroz naš objektiv (VIDEO)

YouTube video

Svake godine Beogradski sajam automobila pomera granice pa će i ovoga puta, u nedelju dana, koliko traje, okupiti veliki broj onih koji vole automobile i motocikle, ali i onih koji se u njih razumeju.

Opšti je utisak da se auto industrija još uvek oporavlja od post kovida ali i ukrajinske krize, ali na ovom tržištu inovacija nikada ne manjka. I sad je akcenat na održivosti, tehnološkom napredku u auto i moto industriji, koja nudi širok spektar vozila i raznolikosti motora – od elektirčnih, hibridnih, klasičnih pa do najnovijih tehnologija i razvoja na ovom tržištu.

blank
Foto: Subotičke.rs

Posetiocima i potencijalnim kupcima pruža se mogućnost da učestvuju u jedinstvenom događaju, tokom kojeg će se predstaviti oko 230 izlagača, koji će predstaviti više od 30 automobilskih brendova sa 38 premijera.

Na „Motopassionu“ pod sloganom Strast koja te pokreće“, svoje mesto obezbedilo je oko 50 izlagača, sa više od 30 brendova i 60 premijera.

Muški deo portala subotičke.rs nije mogao a da ne poseti ovaj auto-moto spektakl sjajnih četvorotočkaša i dvotočkaša. Razgovarali su sa predstavnicima najeminentnijih proizvođača u auto – industriji – BMW, Mercedesa, Kie, Renoa, Fiata.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.