blank

Republičko takmičenje iz Principa ekonomije u Subotici (VIDEO)

YouTube video

Ekonomija kao živa nauka na kojoj počiva ekonomsko-finansijski poredak sveta još uvek predstavlja za većinu nerešiv zadatak. Za učenike srednjih ekonomskih škola, stvari su već jasnije. Zato se svake godine učenici ekonomskih škola u državi sastaju na republičkom takmičenju kako bi pokazali šta znaju, razmenili iskustva ali i sledeće godine, bili domaćini novom krugu takmičenja.

Zahvaljujući prošlogodišnjoj pobednici na Republičkom takmičenju iz principa ekonomije, Ivani Pećerić, sa svojom mentorkom Albinom Kapetanović, subotička ekonomska škola bila je domaćin takmičenja ove godine na kome je učestvovalo 26 škola iz Srbije.

blank
Foto: Subotičke.rs

Direktor Srednje ekonomske škole „Bosa Milićević“ Imre Zombori nije krio ponos što je njegova škola domaćin ovom prestižnom takmičenju, ali i mogućnosti razmene iskustava iz ove oblasti.
Profesorka koja svoje đake podučava ekonomskim naukama ima poseban zadatak da odbrani titulu najboljih, ali i ako to ne bude slučaj ove godine, njeni učenici odlično savladavaju ekonomsko gradivo.

Najbolje će proglasiti komisija za pregled i bodovanje takmičarskih zadataka Đorđe Mitrović sa Ekonomskog fakulteta Beograd, Milan Kecman direktor Pete ekonomske škole Beograd. Imre Zombori, direktor Srednje ekonomske škole „Bosa Milićević“, kao i stručni profesori iz subotičke ekonomske škole.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Cene goriva u regionu

Šest vezanih neradnih dana tokom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika idealna su prilika za kraće putovanje, a mnogi građani Srbije kao vid prevoza za odlazak

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.