blank

Derbi u Đurđinu bez pobednika (VIDEO)

Derbi meč 23. kola Vojvođanske lige Sever igrao se u Đurđinu gde je domaćin ugostio Radnički iz Bajmoka. Domaćin je imao tri boda u džepu, ali su Bajmočani postigli pogodak za 2:2 (0:0) u sudijskoj nadoknadi.

blank
Foto: Subotičke.rs

Strelci: Skenderović 56., Vidaković 68. minut za Đurđin, Vukelić 55., 90. minut za Radnički.

Đurđin: Ključik, Horvatski, Sarić, Šomođi, Bilbija I., Polovina, Bilbija A., Kostić, Stantić, Vidaković, Balać. Igrali su još: Skenderović, Kujundžić, Savanović.

Radnički: Lebović S., Maravić, Tosnbeger D., Kolak, Kujundžić, Miletić, Stojanović, Lebović L., Babić, Vukelić, Marinković. Igrali su još: Ljubojčić, Petrović, Milić, Šimić, Mitić.

blank
Foto: Subotičke.rs

Prvo poluvreme proteklo je bez mnogo uzbuđenja, ali je zato u drugom poluvremenu viđena goleada. Poveo je gost preko Vukelića, da bi nedugo zatim rezervista Skenderović poravnao na 1:1.

Vidaković je doneo radost svojoj ekipi u 68. minutu kada je pobegao odbrani Radničkog i matirao nemoćnog Lebovića. Kada su svi na stadionu mislili da je kraj Radnički je postigao, po ko zna koji put u ovoj sezoni, pogodak iz prekida. Nakon kornera najbolje se snašao Vukelić koji je loptu sproveo u mrežu i doneo veliku radost svojoj ekipi.

U narednom kolu Radnički dočekuje lidera, ekipu Sloge iz Čonoplje, dok Đurđin ide na putovanje u Zmajevo gde će igrati sa Obilićem.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Subotičke (@suboticke.rs)

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Golubice preletele Adu

Fudbalerke ŽFK Spartak upisale su i četvrtu pobedu u plej ofu Superlige. Subotičanke su savladale Slogu iz Zemuna na gostovanju rezultatom 6:0 (3:0). Strelci: Filipović

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.