blank

Tomislav Žigmanov ministar za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog

blank

Ministarstvo za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog u Vladi Republike Srbije saopštilo je da je dosadašnja ministarka Gordana Čomić predala dužnost novoizabranom ministru Tomislavu Žigmanovu.

Kako se navodi, ona mu je predala Izveštaj o radu resornog ministarstva, u skladu sa Protokolom o primopredaji dužnosti u državnim organima.

„Čomić je upoznala Žigmanova sa rezultatima rada Ministarstva i aktivnostima koje su u toku te posebno naglasila da u ovom resoru rade profesionalci, ljudi koji su posvećeni unapređenju ljudskih i manjinskih prava i jačanju kulture dijaloga.

Novi ministar za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog je istakao da ovaj resor predstavlja izazov, ali da će zahvaljujući dobrim polaznim osnovama biti lakše odgovoriti svim otvorenim pitanjima i izazovima”, navodi se na sajtu pomenutog ministarstva.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog razbojništva

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su A. S. (1993) iz Subotice, neposredno nakon što je izvršio krivično delo razbojništvo.

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.