blank

Dveri traže otvaranje sezone kupanja na palićkom termalnom bazenu

blank

Gradski odbor Dveri Subotica saopštio je da termalni bazen na Paliću već dve sezone ne radi, te da za takvo ponašanje vlasti nema opravdanja. Oni smatraju da su radovi na termalnom bazenu, koji je uklopljen u projekat Akva-parka, mogli biti ostavljeni za poslednju fazu i kraj izgradnje ovog kompleksa.

„Sada pošto je neizvestan sam završetak gradnje Akva-parka, imajući u vidu i obezbeđenje dodatnih finansijskih sredstava, najbolje rešenje po nama iz Dveri je da se građanima izađe u susret i pusti u upotrebu termalni bazen za sezonu kupanja koja počinje u junu 2021.”, navedeno je u saopštenju.

Oni su napomenuli da su i pre dve godine tražili otvaranje termalnog bazena, te da sada to čine ponovo jer je, prema njihovim rečina, bez ikakve potrebe stavljen van upotrebe za građane. Oni su zatražili od čelnika Saveza vojvođanskih Mađara, koji su preuzeli rukovođenje Javnim preduzećem „Park Palić”, da uzmu u obzir sve okolnosti i da svojim sugrađanima omoguće da bar malo od uživaju u termalnoj vodi na Paliću popravljajući svoje zdravstveno stanje.

Oni smatraju da je potrebna samo dobra volja rukovodstva Javnog preduzeća „Park Palić” kako bi termalni bazen bio otvoren.

„Očistiti nadstrešnicu od nalagerovanog građevinskog materijala, postaviti zaštitne građevinske ograde oko gradilišta budućeg Akva parka tako da omogućava korišćenje termalnog bazena, tuševa i postojećeg sanitarnog čvora”, zaključeno je u saopštenju Dveri.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.