blank

Džudo: Spartak na turnirima u Mađarskoj i Poljskoj

Džudisti Spartaka učestvovali su na međunarodnim turnirima u gradovima Domaseku (Mađarska) i Bielsko Biala (Poljska) i ostvarili zapažene rezultate.

blank
Foto: Judo Spartak

Na takmičenju u Mađarskoj učestvovalo je oko 250 takmičara iz 7 država, među kojima su bili i omladinci džudo kluba Spartak iz Subotice. Zlatnu medalju su osvojili Kemiveš Čenge, Milić Luka i Marko Lovaš. Bronzane medalje su osvojili Miljan Kutuzov i Mihajlo Stokanović. Ekipu su vodili treneri Mihailo Milošev i Sebastijan Popić.

Mateja Borojević član Spartaka nastupao je na Euro Kupu koji je organizovan u Poljskoj u gradu Bielsko Biala. Učestvovalo je oko 800 takmičara iz 35 država.

Subotičanin se takmičio u kategoriji preko 90 kilograma i nije uspeo da stigne do medalje.

Pobedio je Toth Mirona iz Mađarske, zatim Fesenka Olea iz Ukrajine. U borbi za medalju izgubio je od Alizev Eldara iz Azerbejdžana.

Mateju Borojevića je na ovom takmičenju vodio trener Milan Bogić.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Večeras bitka za finale

Košarkaše Spartak Office Shoes-a večeras od 19 časova u Hali sportova očekuje revanš meč polufinala plej-ofa protiv ekipe MZT Skopje Aerodrom. Subotičani su slavili u

Detaljnije »
blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 24 stepeni Celzijusa. Nepovolјne biometeorološke prilike, pogotovo za srčane

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.