blank

Fudbal: Radnički Bajmok remizirao protiv Stanišića

Fudbaleri Radničkog uz Bajmoka odigrali su još jedan kontrolni meč u okviru priprema za predstojeće prvenstvo. Na gradskom stadionu u Somboru remizirali su 2:2 (2:1) protiv ekipe Stanišića koja se takmiči u Srpskoj ligi grupa „Vojvodina”.

blank
Foto: FK Radnički Bajmok

Golove za Stanišić postigli su Andrić i Lazić, dok su za Radnički strelci bili Vukelić i Orčić.

Stanisić je nastpio u sastavu: Marković, Erdelj, Ivandekić, Bogunović, Dmitrović, Andrić, Žiza, Matijas, Radeka, Djurdjev, Lazić. Igrali su još: Kulpinać, Stanić, Vemić, Ibisić, Rasković, Dragutinović, Kusonić, Djuricković, Mandić, Sretić, Vuković.

Radnički je nastupio u sastavu: Glisić, Vujić, Tosenberger D, Kolak, Vukelić, Tosenberger F, Miletić, Šimić, Mitić, Babić D, Kujundžić. Igrali su još: Stojanović, Maravić U, Lazić, Orčić, Petrović.

blank
Foto: FK Radnički Bajmok

Bila je ovo još jedna dobra provera Bajmočana koji su se prikazali u odličnom svetlu protiv ekipe koja je rang iznad njih. Izabranici Nenada Florina rade punom parom što se i vidi na terenu. Novajlije i mlađi igrači pokazuju da se na njih može ozbiljno računati u nastavku prvenstva Vojvođanske lige.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 3 do 14 stepeni Celzijusa. Biometeorološke prilike mogu prouzrokovati tegobe kod

Detaljnije »
blank

SUBAK savladao Kikinđane

Subotička basket akademija SUBAK savladala je kao domaćin u okviru 6. kola plej-ofa Druge muške regionalne lige ekipu Velike Kikinde rezultatom 78:58 (12:9, 14:16, 29:20,

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.