blank

Goleada kraj “Somborske kapije”

U subotu se na stadionu kraj “Somborske kapije” igrao meč 13. kola Vojvođanske lige Sever između Bačke i Hercegovca iz Gajdobre. Subotičani su slavili sa 4:2 (3:2) i tako prekinuli seriju od dva uzastopna poraza u prvenstvu.

blank
Foto: Subotičke.rs

Strelci: Matijašević 12., Mezei 20., Vrana 40., Malenčić 82. minut za Bačku, Laković 32., Račić 45. minut za Hercegovac.

Bačka 1901: Đurđevac, Bjedov, Vrana (Kujundžić), Radmanović, Temunović (Malenčić), Kiš, Šijačić, Ivković (Nenadović), Milijašević, Mezei, Matijašević.

Hercegovac: Lukač, Pejović, Hrnjez Vladimir, Bajat, Sudžum, Račić, Laković, Hrnjački, Tadić, Hrnjez Slobodan (Gubaš), Tešanović.

Po dobrom terenu i lepom vremenu za ovo doba godine, Bačka je odigrala dobar meč i po svemu viđenom potvrdila ulogu favorita protiv gostiju iz Gajdobre.

Dobar rezultat nagovestio je Matijašević kada je pogodio već u 12. minutu. Na 2:0 povisio je Mezei iz slobodnog udarca. Gosti su se malo trgli i uspeli da smanje rezultat u 32. minutu preko Lakovića. Mladi Vrana pobegao je svojim čuvarima u 40. minutu i povisio na 3:1.

Pred odlazak na odmor gosti su postigli još jedan pogodak kada je Račić odlično izveo slobodan udarac.

U nastavku gosti su pokušavali da izjednače, dok je Bačka vrebala iz kontre. U 82. minutu rezervista Malenčić je postavio konačan rezultat kada se dobro snašao i odbitak poslao u mrežu gostiju.

Nakon 13. odigranih kola u Vojvođanskom Severu Bačka zauzima sedmo mesto na tabeli sa 22 osvojena boda i skorom od sedam pobeda, jednom nerešenom i pet izgubljenih utakmica. 

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.