blank

Gradska kuća: Veliko interesovanje za prijem kod gradonačelnika

„Neposredna komunikacija sa građanima jedan je od najvažnijih segmenata rukovođenja gradom. U direktnoj komunikaciji sa građanima želim da čujem njihove predloge, sugestije, inicijative i probleme koji se odnose na ingerencije Gradske uprave, kako bi zajednički došli do rešenja i doprineli boljem funkcionisanju našeg grada. Glas naroda je izuzetno važan, tim pre što prilično verno oslikava stanje u društvu. Moj tim i ja ćemo, naravno u granicama naših mogućnosti i nadležnosti, preduzeti sve da pomognemo našim sugrađanima“, izjavio je danas gradonačelnik Subotice Stevan Bakić nakon prvog prijema građana koji će se, kako je najavljeno, održavati svake srede, od 12.00 do 14.00 časova, u Plavoj sali Gradske kuće.

bakić gradonačelnik subotice

U vreme prijema, kako je saopšteno iz Gradske kuće, svi direktori preduzeća na teritoriji grada Subotice nalaze se kraj telefona i u obavezi su da se odazovu na svaki poziv vezan za prijem. Za prijem se, kako je saopšteno, javilo više od trideset Subotičana.

„Jasno je da je to preveliki odziv za prijem u jednom danu. Zato smo odredili da u tom vremenskom intervalu od dva sata ograničimo osam prijema. To smo uradili zato što idemo na kvalitet, a ne na kvantitet. Za kvalitetne razgovore potrebno je dvadesetak minuta. Izvesno je da ćemo u narednom periodu probiti taj termin od dva sata i da to neće predstavljati problem. Raduje me toliki odziv. Građani, dakle, veruju u mene da ću da uradim sve da im na adekvatan način rešim problem“, rekao je Bakić.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.