blank

HARAMBAŠIĆEVA Gužve zbog testova i broja vraćanja kod lekara

blank

Gužve ispred kovid-ambulante u Harambašićevoj uzrokovane su brojem vraćanja kod lekara, nakon obavljenih testova, saznaju Subotičke.rs.

Naš izvor iz ambulante kaže da su u Harambašićevoj trenutno angažovana tri lekara, ali da jedan od njih još uvek nema svoju odvojenu ordinaciju i računar, već da, praktično, samo pomaže kolegama.

– Dnevno imamo pedesetak pacijenata koji tri puta moraju da se vrate kod lekara, nakon obavljenih testova i to može da traje od 8 ujutro do 18 časova. To je kao da imamo 150 pacijenata i zaista u ovom trenutku nije lako ni pacijentima ni nama. Nadamo se da će uprava obezbediti ordinaciju za trećeg lekara i da će on uskoro početi da radi u punom kapacitetu – kaže neimenovani izvor našeg sajta u ovoj ambulanti.

N. I.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

PFL: Odigrano 25. kolo

Proteklog vikenda na terenima Područne fudbalske lige Subotice odigrani su mečevi 25. kola. Tavankut je u slavio na svom terenu protiv Vinogradara, dok je Udarnik

Detaljnije »
blank

Malo i umereno oblačno

  Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 13 do 25 stepeni Celzijusa. Biometeorološke prilike mogu izazvati uobičajene

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.