blank

Izmena linija gradskog saobraćaja zbog radova na nadvožnjaku

Javno preduzeće Subotica-trans saopštilo je da će od sutra, 5. jula, usled zatvaranja ulice Maksima Gorkog zbog radova na izgradnji železničkog nadvožnjaka, doći do promene u trasama linijskog saobraćaja.

blank
Foto: Subotičke.rs

Linija 1a Kelebija – Novo naselje će zadržati trasu kretanja kao i do sada, s tim da će u ulici Đure Đaković biti ukinuto stajalište „Bioskop Jadran“, dok će stajalište „Higijenski zavod“ i dalje biti u upotrebi za putnike.

Linija 2 Srpski šor – KTC
neće pretrpeti promene u periodu radova na železničkom nadvožnjaku. Stajalilšte „Bioskop Jadran“ neće biti u upotrebi. Na poslednjim polascima presedanje je na stajalište „Higijenski zavod“.

Linija 3 Makova Sedmica – Bajski put će saobraćati preko Majšanskog mosta, s tim da će nakon prelaska mosta, gledano u smeru Bajskog puta, linija skrenuti u ulicu Đure Đaković, a nakon toga i u ulicu Maksima Gorkog odakle se, od stajalište „Patrija“, vraća na trasu linije 3.

Linija 4 Veliki Radanovac – Lifka će saobraćati do „Teretne stanice“, zatim će skrenuti u ulicu Jovana Mikića, pa će saobraćati preko Majšanskog mosta, s tim da će nakon prelaska mosta, gledano u smeru „Lifka“, linija skrenuti u ulicu Đure Đaković, a nakon toga i u ulicu Maksima Gorkog odakle se, od stajalište „Patrije“ vraća na trasu linije 4.

Linija 6 Mali Bajmok – Vikend naselje će saobraćati do „Teretne stanice“, zatim će skrenuti u ulicu Jovana Mikića, pa će saobraćati preko Majšanskog mosta, s tim da će nakon prelaska mosta, gledano u smeru „Malog Bajmoka“, linija skrenuti u ulicu Đure Đaković, a nakon toga i u ulicu Maksima Gorkog odakle se, od stajalište „Patrija“ vraća na trasu linije 6.

Linija 8 i 8a „Železničko naselje – Aleksandrovo“ i „Železničko naselje-Lifka“ će saobraćati bez izmena u trasama linija. Autobusko stajalište „Bioskop Jadran“ nije u funkciji.

Linija 9 Srpski šor – ATB „Sever“ će saobraćati redovno do ulice Zmaja Jovina, gledano u smeru ATB „Sever“, zatim na raskrsnici sa ulicom Đure Đakovića saobraća pravo prema Majšanskog mosta, s tim da će nakon prelaska mosta, linijia skreće na ulicu Jovana Mikića, zatim kod „Teretne stanice“ vraća na trasu 9.

Linija 10 Palić naselje – Lifka će saobraćati do „Teretne stanice“, zatim će skrenuti u ulicu Jovana Mikića, pa će saobraćati preko Majšanskog mosta, s tim da će nakon prelaska mosta, gledano u smeru „Lifka“, linija skrenuti u ulicu Đure Đaković, a nakon toga i u ulicu Maksima Gorkog odakle se, od stajalište „Patrija“ vraća na trasu linije 10.

Linija 16 Teslino naselje – Aleksandrovo će saobraćati do „Teretne stanice“, zatim će skrenuti u ulicu Jovana Mikića, pa će saobraćati preko Majšanskog mosta, s tim da će nakon prelaska mosta, gledano u smeru „Aleksandrovo“, linija skrenuti u ulicu Đure Đaković, a nakon toga i u ulicu Maksima Gorkog odakle se, od stajalište „Patrija“ vraća na trasu linije 16.

Prigradska linija 41 Subotica – Šupljak – Subotica kao i međumesne linije na potezu Novi Kneževac – Subotica će saobraćati do „Teretne stanice“, zatim će skrenuti u ulicu Jovana Mikića, pa će saobraćati preko Majšanskog mosta, s tim da će nakon prelaska mosta, gledano u smeru autobuske stanice, linije skrenuti u ulicu Đure Đaković, a nakon toga saobraćaju do autobuske stanice. U smeru prema Paliću u upotrebi je autobusko stajalište „Teretna stanica“ kod Lidla.

Stajališta koja neće biti u upotrebi su stajališta u ulici Jovana Mikića, „Nova opština“ i „Bioskop Jadran“.

Na svim gradskim linijama autobusko stajalište „Higijenski zavod“ je u upotrebi.

Red vožnje linija gradskog, prigradskog, međumesnog i međunarodnog saobraćaja se neće menjati tokom leta.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, u saradnji sa novosadskom policijom, uhapsili su M. E. (1981) iz okoline Bačke Topole zbog postojanja osnova sumnje da

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.