blank

Jubilarna Yu Eco dodela priznanja najboljim trenerima (VIDEO)

YouTube video

U godini kada je Subotica ponela titulu Evropskog grada sporta, u godini Olimpijade, u godini kada Yu Eco puni godinu i tri decenije postojanja, jedna akcija ove medijske kuće iz Subotice čuva još jednu tradiciju koja zaslužuje pažnju.

Ispred ove RTV novinarka Danijela Pinter godinama prati sportska dešavanja, rezultate, ali i rad klubova u Subotici i šire. Shodno tome, pre dve ipo decenije na ideju je došla da nagrađuje najbolje trenere koji su svojim klubovima doneli uspehe, jednako kao i igrači koji nastupaju za iste.

Biti trener je izazovno, teško i naporno, ali uspeh ili neuspeh koji se na kraju sezone beleži, često baš trenere skupo košta. Nema opuštanja, prave se nove taktike ili se pakuju koferi i traži novi klub.

Kako bilo, prepoznati su od ekipe RTV Yu Eco koja se trudi da beleži rezultate, pamti uspehe, prašta neuspehe i daje zamajac za nove pobede.

blank
Foto: Subotičke.rs

Prvi među jednakima, nagrađen je Danilo Čubrilo trener mladim plivačima.

Umesto Milana Bogića, nagrađenog trenera Džudo kluba Spartak, priznanje je primio Nemanja Nikolić.Najbolji trener koji je u svim kategorijama osvojio državna prvenstva Ladislav Demeter. Predsednik TK Spartak Milan Vučković primio je nagradu u Demeterovo ime. Boris Arsić proglašen je za najboljeg mladog trenera.

Najbolji trener za prošlu godinu je Goran Obradović, koji je Ivanu Španović doveo do neslućenih visina. Nagrada će mu biti poslata, a svoje mesto na Olimpijadi tražiće i Danilo Lukić, trener basketa tri na tri. Umesto njega, nagradu je primio Njegoš Milović.

Duško Guslov, nekada igrač, sada u upravi MOK Spartak iskusni je sportski radnik. Nagrađen je priznanjem ove medijske kuće Yu Eco.

Sport ne bi postojao, kao ni budućnost bez mladosti i školskog sporta. Iz redova školaraca regrutuju se najbolji, koje baš u školi prepozna iskusno sportsko oko. Radoslav Svirčev dubokim korenima vezan je za odbojku, ali sad je zadužen za razvoj školskog sporta. I u tome je jednako uspešan.

Nebrojeno puta je istakao da, kao bivši sportista, razume sve sportske radnike. Raduje se uspesima subotičkih sportista, a kao prvi čovek Subotice, Stevan Bakić našao se među laureatima za ovu godinu.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.