blank

Kilometri za osmeh (VIDEO)

YouTube video

“Kilometar za osmeh” udruženje koje je svoje postojanje podredilo onima kojima je pomoć najpotrebnija, ovoga puta trčalo je za Andreu Mudrić.

Njihovi pretrčani kilometri treba da osveste sve koji mogu da pomognu kako bi Andrea prohodala. 30 sati trčanja kroz vojvodjanske gradove, 309 pretrčanih kilometara – formula su za Andrein hod.

U subotu, u ranim jutarnjim časovima, osam trkača krenulo je iz Subotice put Sombora. Štefetu su predali jedan drugome na svakih 10 kilometara.

Ovo nije prva akcija ove vrste. Sport i humanost u ovom udruženju pokretačka su snaga grada Subotice. Pridružite se akciji, tako što ćete poslati poruku 226 na 3030. Svaka poruka Andrein je sledeći korak.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 23 do 37 stepeni Celzijusa. Dalјi porast maksimalne dnevne temperature vazduha

Detaljnije »
blank

Sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 23 do 38 stepeni Celzijusa. Biometeorološka situacija je relativno povolјna. Oprez

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.