blank

Rukomet: Spartak ubedljiv protiv Sinđelića

Juče je u Hali sportova odigran meč 6. kola Super B lige između Spartaka i Sinđelića u kom su Subotičani ubedljivo slavili rezultatom 33:18 (15:6). Ovom pobedom Spartak je učvrstio mesto na sredini tabele, dok je goste ostavio na dnu Super B lige.

blank
Foto: Subotičke.rs

Spartak: Vojvodić, Marić, Potpara, Maksimović, Kuburović 1, Miskin 8, Spasić 3, Laković 9, Spremo 2, Lisov, Bukvić 4, Ivić 2, Ćosić 2, Cmiljanović 2, Dražić, Kolarić.

Sinđelić: Šljivić 3, Kerkez 1, P. Stanković 1, M. Stanković 1, V. Stanković, Samardžija, Pantelić 3, Todorović 2, Filipović, Zlatković 3, Manjenčić 1, Jevtović 1, Pušica, Šljukić, Tomanoski, Petrović 2.

Rukometaši Spartaka odigrali su od početka do kraja meča odlično i kontrolisali stvari na terenu. Odmah na startu napravili su seriju koju su održavali do odlaska na odmor.

Na početku drugog dela napravili su dvocifrenu prednost koja je bila nedostižna za ekipu iz Beograda koja u ovom trenutku kvalitetom zaostaje za Subotičanima.

Najefikasniji u redovima Subotičana bili su Laković sa 9 i Miskin sa 8 pogodaka.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.