blank

KMF Spartak polusezonu završio na začelju! (VIDEO)

YouTube video

Utakmicom 11. kola Druge futsal lige koja se sinoć igrala u Bajmoku između Spartaka i Smedereva spuštena je zavesa na jesenji deo prvenstva. Gosti, koji su jesenji prvaci i koji su glavni pretendenti za ulazak u viši rang potvrdili su ulogu favorita i slavili sa 9:12 (3:4).

Strelci: 3., 40., Žeravica 11., Tomić 27., Čičić 29., Zolnajić 30., 31., 39., Guberinić 35. minut za Spartak, Filipović 8., Paunović 9., 10., 31., 37., Živanović 11., 22., Jeremić 29., 29., Simeunović 36., Antić 36., Nikolić 40. minut za Smederevo.

blank

Spartak: Bjelica Miloš, Celin Đorđe, Guberinić Veselin, Zolnajić Aleksandar, Sili Luka, Horvacki Vladimir, Žeravica Nemanja, Tomić Nikola, Čičić Milan, Vlajnić Saša.

Smederevo: Knežević Miloš, Knežević Andrijano, Nikolić Uroš, Paunović Nemanja, Živanović Branislav, Antić Jovan, Antić Đorđe , Simeunović Marko, Jeremić Mihajlo, Stolić Stefan, Filipović Bojan, Jevtić Slobodan, Rakić Slađan.

Spartak je odlično otvorio meč, postigao pogodak i imao nekoliko prilika da udvostruči prednost, ali su gosti do poluvremena iskoristili svaki kontranapad da postignu pogodak i preokrenu rezultat.

U nastavku meča Subotičani su stvarali prilike ali u nekim momentima kada su i mogli do izjednačenja izostala je realizacija. Kvalitetni gosti koji su u ovoj sezoni samo jednom kapitulirali koristili su svoje šanse i na kraju zasluženo slavili.

Nakon meča, golman Spartaka Miloš Bjelica rekao je da je Spartak u nekoliko mečeva u ovoj polusezoni trebao da osvaja bodove ali su izostanci zbog povreda uzeli danak.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Jak vetar

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 25 stepeni Celzijusa. Kod većine hroničnih bolesnika i meteoropata

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.