blank

Vesić obišao radove na rekonstrukciji železničke stanice u Subotici (VIDEO)

YouTube video

Izgradnja železničke stanice u Subotici biće gotova do februara sledeće godine, vozovi na relaciji Subotica – Segedin krenuće do kraja ovoga meseca, brza pruga Beograd – Budimpešta biće gotova do 2026. godine, a granični prelazi Horgoš i Kelebija rasteretiće se kada se završe auto-putevi u Mađarskoj i Rumuniji, na prelazima Bački Breg i Srpska Crnja, izjavio je Goran Vesić, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture koji je danas posetio Suboticu.

blank

Brza pruga Beograd-Budimpešta po planovima bi trebalo da se završi, sa testiranjima, do 2026. Podvožnjak koji se ubrzano radi u centru Subotice biće završen do kraja sledećeg meseca, dok će putnički vozovi od Subotice do Segedina krenuti do kraja ovog meseca.

Ministar Vesić najavio je izgradnju novog graničnog prelaza Horgoš, ipsilon krak, ali i za par godina brzu prugu Subotica – Niš.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 8 do 18 stepeni Celzijusa. Na većinu hroničnih bolesnika biometeorološke prilike

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.