blank

KMF Spartak pretrpeo novi poraz

Sportska Hala u Bajmoku bila je juče domaćin 4. kola Druge futsal lige u kom su se sastale ekipe KMF Spartak i KMF Bele Crkve iz Kuršumlije. U veoma zanimljivom meču prepunom šansi i golova na obe strane gosti su ostvarili pobedu rezultatom 10:7 (3:3).

blank

Strelci: Mijatović 20.,37., Popović 26., 30., Čičić 38., Sili 17., Jovanović (AG) 11. minut za Spartak, Popović 8. 22. 31., J. Jovanović 24., Mijajlović 23., 32., N.Jovanović 17., 33., 40., Bjelica (AG) 11. minut za Belu Crkvu.

KMF Spartak: Bjelica, Čičić, Guberinić, Sili, Zolnajić, Popović, Žeravica, Tomić, Mijatović, Nedić.

KMF Bele Crkve: Mićović, Popović, Radosavljević, J.Jovanović, N.Jovanović, Smiljković, Milošević, Zdravković, Mijajlović, Matović.

Subotičani nisu uspeli ni u 4. kola Druge futsal lige da prekinu lošu seriju i zabeleže neki bod. Gosti su se pokazali kao kvalitetna ekipa, ali je Spartak imao hendikep, jer im se u drugom delu povredio golman Bjelica što je uticalo na ekipu koja nije imala adekvatno rešenje na golu.

U prvom delu viđeno je mnogo prilika na obe strane, dok su u drugom gosti preuzeli inicijativu i pogađali u bitnim momentima.

Naredno kolo Subotičani putuju u Beograd gde će igrati sa ekipom Ekonomist koja je zajedno sa Spartakom obezbedila opstanak u prošloj sezoni.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.