blank

Železnička linija Subotica-Segedin za putnike biće uspostavljena 24. oktobra

Sekretarijat za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj obaveštava da od 29. septembra vozovi za i iz pravca Sente otpočinjaće, odnosno završavaće vožnju iz stanice Subotica – teretna, odnosno u stanici Subotica – teretna.

blank
Foto: Pixabay

Od dana 24. oktobra biće uspostavljen putnički saobraćaj između Subotice i Segedina, vozovi će takođe završavati, odnosno otpočinjati vožnju u i iz stanice Subotica – teretna.

Vozovi za i iz pravca Sombora za sada se otpremaju iz stanice Subotica i završavaju vožnju u Subotici. O otpočinjanju odnosno završavanju vožnje vozova za i iz pravca Sombora u stanicu Subotica – teretna javnost će biti naknadno obaveštena.

Iz stanice Subotica – teretna vozovi se otpremaju sa koloseka koji se nalazi neposredno po silasku sa pasarele i sa perona postavljenog sa strane ulice Pap Pala, naspram prodavice „LIDL“.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 5 do 17 stepeni Celzijusa. Usled biometeoroloških prilika oprez se savetuje

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.