blank

Koncert Vojvođanskog simfonijskog orkestra

blank

Vojvođanski simfonijski orkestar saopštio je da će od 12. do 21. avgusta biti na letnjoj turneji po Vojvodini, te da će im koncert u Subotici na Trgu slobode biti prva stanica.

Nakon subotičkog koncerta, zakazanog za četvrtak u 20 časova i 30 minuta, predstoje im koncerti u Zrenjaninu 15, Sremskoj Mitrovici 17, Somboru 19. i Vršcu 21. avgusta.

Kako su naveli, muzičke večeri pod nazivom „Biseri klasične muzike“ doneće prepoznatljive numere simfonijskog i operskog repertoara. Nastupiće sopran Dragana Radaković, mecosopran Ljubica Vraneš i bas Dragoljub Bajić.

blank

„Posebnu magiju će nam dati mlada violinistkinja, dvanaestogodišnja Lana Zorjan, jedna od visoko rangiranih učesnika prestižnog takmičenja ‘Grand prize virtuoso’ u Muzikferajnu u Beču. Za dirigentskim pultom će biti Aleksandar Kojić, stalni dirigent orkestra opere Srpskog narodnog pozorišta”, poručili su iz Vojvođanskog simfonijskog orkestra, istakavši da na ovaj našin žele da nagrade svoju publiku za vernost i podršku tokom deset godina rada pod ovim imenom.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 24 stepeni Celzijusa. Nepovolјne biometeorološke prilike, pogotovo za srčane

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.