blank

Košarkaši Spartaka sutra dočekuju Tamiš iz Pančeva (VIDEO)

YouTube video

Muški košarkaški klub „Spartak Office Shoes” sutra u Hali sportova igra odloženu utakmicu 8. kola Košarkaške lige Srbije. Spartak u 19 časova dočekuje ekipu „Tamiš” iz Pančeva.

 

Na današnjoj konferenciji za novinare, kapiten Predrag Prlja osvrnuo se na utakmicu protiv „Novog Pazara.

„Zabeležili smo dve pobede – protiv Novog Pazara i Gajdobre. Smatram da smo malo promenili stil igre. Trenutno se baziramo na odbrani kako bismo je unapredili što je više moguće. Sutra nas očekuje ekipa Tamiša koja je malo lošije započela sezonu, ali je dve pobede ostvarila na strani, tako da će oni sutra sigurno idu na pobedu. Ukoliko ispoštujemo sve što se od nas traži mišljenja sam da možemo da očekujemo pobedu”, rekao je Prlja.

blank

Trener košarkaša, Oliver Kostić, zbog obaveza u reprezentaciji, imao je svega nekoliko dana da sa igračima uspostavi određeni ritam.

„Ritam obaveza koje smo imali zahtevao je brze odluke i upoznavanje sa timom. Utakmica u Novom Pazaru bila je veoma zahtevna, iako pogled na tabelu ne pokazuje tako. Dosta radimo na detaljima u odbrani i napadu, jer te dve stvari idu jedna sa drugom. Očekujemo da će taj rad dati rezultata, već na sutrašnjoj utakmici”, naglasio je Kostić.

blank

„Činjenica da je Tamiš loše startovao sezonu, ali ukoliko pogledate poslednje 4 utakmice, oni su dve dobili, a dve izgubili, ali je evidentno da su dve pobede zabeležene na gostujućem terenu, što pokazuje da Tamiš sutra dolazi sa maksimalnom ambicijom da dobije utakmicu”, zaključio je trener i pozvao publiku da dođu da podrže košarkaše u što većem broju.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.