blank

KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA Spartak igra protiv Agariste

blank

Fudbalerke Spartaka sastaće se četvrtog novembra na svom stadionu sa timom Agariste iz Moldavije, odlučeno je juče žrebom u Nionu.

Žreb u Nionu rukovodstvo Spartaka pratilo je onlajn.

Utakmicu protiv Moldavki Spartak će igrati bez publike. U slučaju prolaska u drugi krug, izvlačenje narednog protivnika biće obavljeno šestog novembra.

– Naš protivnik u prvoj rundi je tim Agariste iz Moldavije sa kojim već imamo određeno iskustvo. Prošle godine, tokom kvalifikacija za Ligu šampiona u Slovačkoj, igrali smo sa Moldavkama prvu utakmicu i pobedili. Spartak je u odnosu na našeg rivala u prvom kolu apsolutni favorit. Igramo na domaćem terenu, što nam daje još veće samopouzdanje i veru da ćemo odigrati kako treba i obezbediti prolaz dalje – rekao je šef stručnog štaba Spartaka, Boris Arsić.

UEFA je zbog aktuelne zdravstvene situacije u svetu uvela stroge preventivne mere i u vezi toga donela niz protokola kojih se svi akteri moraju strogo pridržavati.

– Imamo iskustvo u organizaciji utakmice u kovid uslovima i sa te strane mislim da neće biti problem da odgovorimo svim zahtevima, s obzirom da smo u septembru bili domaćini za utakmicu reprezentacija Srbije i Francuske. Već tada smo se upoznali sa novim odredbama UEFA. Što se tiče ekipe, igračica i stručnog štaba mi smo već od vikenda ušli u kovid režim. Imamo stroge mere, gde imamo prvo testiranje u ponedeljak, potom za vikend drugo i pred utakmicu treće. Drago nam je što smo domaćini jer su za putovanje veoma stroge procedure. Možda nas to očekuje u drugom kolu za koji će se žreb održati 6. novembra, ali o tom – potom. Sačekajmo da prođe ovo kolo, pa ćemo onda pričati na tu temu. Kao domaćini potrudićemo se da sve protekne u najboljem redu i još jednom da pošaljemo lepu sliku sa severa Bačke – rekao je Bojan Arsić, generalni sekretar Spartaka.

Foto: ŽFK Spartak

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 19 do 27 stepeni Celzijusa. Relativno nepovolјna biometeorološka situacija za većinu

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.