blank

Legenda Zenita stiže u Suboticu?!

Fudbalski klub Spartak iz Subotice je nakon završetka prvenstva Super lige Srbije sporazumno raskinuo saradnju sa šefom stručnog štaba Milanom Milanovićem. Nezvanične informacije iz kluba su da bi ekipu u skorijem periodu mogao preuzeti legendarni fudbaler Zenita i Ruske reprezentacije Aleksandar Keržakov.

blank
Foto: Wikipedija

Aleksandar Keržakov je kao igrač branio boje Zenita, gde je bio dugogodišnji kapiten. Igrao je za Sevilju, Moskovski Dinamo i Cirih. U dresu nacionalne selekcije Rusije zabeležio je 91 nastup i postigao 30 golova. Po okončanju igračke karijere posvetio se trenerskom poslu.

Kao trener vodio je omladinsku selekciju Rusije, zatim je trenirao Tom iz Tomska i Nižnji iz Novgoroda. Ove godine bio je na klupi Kiparske Karmiotise.

Sa Rusom bi u stručni štab Spartaka trebala da dođu još dva trenera, Vladimir Valerievič Kazakov i Ruslan Alekseevič Adžindžal.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, u saradnji sa novosadskom policijom, uhapsili su M. E. (1981) iz okoline Bačke Topole zbog postojanja osnova sumnje da

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.