blank

Ministar turizma obišao akva park (VIDEO)

YouTube video

Husein Memić ministar turizma i omladine Republike Srbije obišao je Palić, kao atraktivnu turističku destinaciju koja bi svoju ponudu od ove godine trebala da proširi otvaranjem akva parka u koji je do sada investirano skoro milijardu, što svakako nije i krajnja utrošena cifra, jer se očekuje još dodatnih 120 miliona dinara koje će Pokrajina dati.

Svoju zvaničnu posetu ministar Memić počeo je šetnjom od Vodotornja kao svojevrsnog simbola Palića, do akva parka gde se još uveliko radi na tri otvorena, četiri zatvorena bazena i nizom tobogana.

Iako je već nekoliko puta do sad termin otvaranja akva parka pomeren, Ištvan Pastor predsednik Skupštine društva „Park Palić“ izjavio je da će se za posetioce ovaj skoro milijadru vredan projekat otvoriti 31. jula.

I dalje se traži partner koji će rukovoditi kompletnim objektom u zakupu od 15 godina.

Najavljeno je obnavljanje i šetališta, Vikend naselja, sve sa namerom da Palić, uz postojeću ponudu restorana, hotela i rekreativno-sportskog sadržaja, bude visoko konkurentan popularnim turnističkim destinacijama u Srbiji, ali i Vojvodini i Mađarskoj.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.