blank

“Manje verovatno” – novi, dugometražni subotički film (VIDEO)

YouTube video

Posle filma „Pica sa ananasom“ od iste filmske družine dolazi još jedan film pod nazivom „Manje verovatno“ čiju režiju potpisuje Rea Memić, sarajevska rediteljka – uz Stefana Oroveca, Vladimira Grbića, Vladana Grbića, Ane Nikolić, Jane Krstić i Jane Salamadič, Ane Pindović, Gorana Ivanovića Baneta, Nemanje Dimića. Mladi Vuksan Burzan producent je filma, originalnu muziku za film komponuje Pavle Zvekić, dok je direktor fotografije Mihajlo Plankoš.

Entuzijastičnu i sjajnu profesionalnu ekipu mladih filmadžija zatekli smo u pola noći na snimanju u kafiću u centru Subotice, ali i pored niza neprospavanih noći, smeha i druženja manjkalo nije.

blank
Foto: Subotičke.rs

„Pica sa ananasom“ u svojih 30-tak minuta dotakla se ljubavi, depresije i smrti, dok novi film „Manje verovatno“ u fokus stavlja toksične veze. Gluma je njeno životno zanimanje, režija je prirodni nastavak, Rea Memić je vodila subotičku ekipu do poslednje klape.

Goran Ivanović Bane deo je ekipe sa Fakulteta savremenih umetnosti, odsek gluma. Sa trenutnom postavom snima u Subotici, i iako je uveliko prošla ponoć nije mu manjkalo energije da pored snimanja porazgovara i sa nama. Do sad je odigrao nekoliko uloga, u filmovima i serijama, a po svemu, čućemo tek za njega. Dosta tajanstven kada su novi projekti u pitanju, valjda da ne urekne, samo se smeškao na pitanja o budućnosti.

blank
Foto: Subotičke.rs

Jana i Ana, jedna već dobro poznaje Suboticu, Ana će je tek zavoleti. Širokog osmeha, topline, sumirale su pred našom kamerom utiske.

Kako smo saznali od Oroveca i Burzana, idejnih tvoraca, posle završetka snimanja, sledi postprodukcija i premijera filma koja bi trebala da se desi sredinom leta.

Ako je budžet za film „Pica sa ananasom“ bio 1.800 dinara, za film „Manje verovatno“ je verovatno veći, ali svakako bez Trubadura i Gorana Nikolića, Fondacije „Danilo Kiš“ i trafike „Box“ ovaj film možda ne bi ni bio snimljen.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.