blank

Maravić ima recept za lidera!

Derbi meč 24. kola Vojvođanske lige grupa Sever igra se u nedelju na Sportskom centru u Bajmoku. Trećeplasirani Radnički će ugostiti lidera prvenstva ekipu Sloge iz Čonoplje.

blank
Foto: Subotičke.rs

Najiskusniji fudbaler Bajmočana Zdravko Maravić respektuje protivnika, ali ima recept za pobedu koja će njegovu ekipu ostaviti u trci za plasman koji vodi u viši rang.

“Težak meč smo odigrali prošlog vikenda i nismo uspeli da slavimo u Đurđinu. Pobeda nam je bila imperativ, ali loš teren je uticao na to da prikažemo bolji fudbal i osvojimo ceo plen. Sledi nam meč sa najboljom ekipom u ligi, kojoj smo jesenas uspeli da otkinemo bod u Čonoplji.

Imaju kvalitetan tim u kome se nalaze pojedinci koji jednom potezom mogu da reše utakmicu. Mi ćemo se ipak više fokusirati na nas. Dobro treniramo i svesni smo svojih mogućnosti. Ako budemo disciplinovani moći ćemo nešto da uradimo. Čekaćemo grešku protivnika koju ćemo pokušati da iskoristimo i stignemo do bodova koji nam mnogo znače”, rekao je kreator igre Radničkog, Zdravko Maravić.

Sloga se nalazi na čelu tabele sa 54 osvojena boda. Prati je Vrbas koji ima 48, dok je Radnički treći sa 42 osvojena boda.

Meč se igra u nedelju, 21. aprila od 16 časova i 30 minuta i očekuje se veliki broj publike.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

TSC gostuje lideru

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole danas, 2. maja od 19 časova, gostuje u Beogradu Crvenoj Zvezdi u utakmici 3. kola plej-ofa Mozzartbet Superlige. Šef

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.