blank

Matija – subotički “sejf drajver” (VIDEO)

YouTube video

Matiju mama vozi kući. Skoro svakoga dana. Dođe po njega, gde god treba i bezbedno ga vrati ili odveze na odredište. Isto onako kako Matija Đurović odveze na sigurno svakog pijanog vozača, umornog putnika koji više nema koncentraciju, po kiši ili poledici, njegovim prevoznim sredstvom.

Matija Đurović je prvi “sejf drajver” koji dođe po vas, odveze vas vašim automobilom do željenog odredišta i potom sačeka svoju majku Dušanku da dođe po njega. Ovako otprilike izgleda Matijin posao, kao sigurnog vozača koji je ovim poslom počeo da se bavi nedavno, ali je do sad zadovoljan razvojem poslovne situacije.

blank
Foto: Subotičke.rs

Matija je siguran, mlad momak, koji dok vozi ne pije, potpuno svestan odgovornosti koju je preuzeo na sebe kako u taksi vozilu, tako i kao subotički siguran vozač.

U ovom slučaju brzina nije najvažnija, važno je što bezbednije stići na odredište. Ovakva usluga nije novina kod nas, ali jeste prva u Subotici. Kako je došlo do realizacije ove ideje priča subotički “sejf drajver” Matija.

Bilo da tražite siguran prevoz kući ili potreban prevoz za vaše najmilije, “sejf drajver” pruža sigurna i pouzdana rešenja za sve vaše potrebe u vezi sa prevozom – poručuje Matija, sigurni vozač našeg grada.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Cene goriva u regionu

Šest vezanih neradnih dana tokom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika idealna su prilika za kraće putovanje, a mnogi građani Srbije kao vid prevoza za odlazak

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.