blank

Spartak Office Shoes savladao Zlatibor (FOTO+VIDEO)

YouTube video

Košarkaši Spartak Office Shoes-a ugostili su Zlatibor Gold Gondolu u derbiju 21. kola Admiral bet Košarkaške lige. U prepunoj Hali sportova izabranici Vladimira Jovanovića slavili su rezultatom 79:71 (19:16, 22:24, 24:14. 14:17).

Spartak Office Shoes: Cerovina 3, Stevanović 2, Kutlešić 8, Milisavljević, Radosavljević 8, Medarević 20, Tejić 11, Bojić 4, Lazić 3, Gordić 5, Sokolović 8, Barna 9.

Zlatibor Gold Gondola: Zahiragić 6, Glišić 8, Liutych 2, Đukanović 13, Nikolić 11, Matović, Špan, Kovačević 4, Rebec 22, Čorbić, Stojičić 5.

Prvo poluvreme proteklo je u ravnopravnoj borbi u kojoj su gosti u nekoliko navrata imali minimalnu prednost. U nastavku meča četa Vladimira Jovanovića zaigrala je čvrstu odbranu i dobila treću četvrtinu sa deset razlike. U poslednjoj četvrtini gosti su pokušavali brzim napadima da uhvate priključak, ali je Spartak iskusno meč priveo kraju.

blank
Foto: Subotičke.rs

Nakon meča, trener gostiju Strajin Nedović ocenio je da je utakmica prelomljena u trećem periodu:

“Očekivali smo pad u nekom trenutku, i to se dogodilo. Spartak ima odličan roster, a Medarević je večeras bio na visini zadatka”.

Trener Spartaka, Vladimir Jovanović složio se sa kolegom da je meč odlučen u trećoj četvrtini i pohvalio je Medarevića za odličnu partiju:

“Meč je prelomljen u trećem periodu kada smo iz odlične odbrane istrčavali kontre i poentirali. Prijatno me je iznenadio Medarević koji je odlično odigrao meč”, rekao je strateg Subotičana.

Subotičani su ovom pobedom upisali 16. ovosezonski trijumf i trenutno zauzimaju drugu poziciju, a naredni meč ih očekuje nakon Kup pauze, 28. februara kada će gostovati Tamišu.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.