blank

Napadnuta orguljašica Senćanske crkve, izudarala napadača velikim gvozdenim ključem

blank

Orguljašicu crkve Svetog Jurja A. P, koja je želela da ostane neimenovana, napao je pre desetak dana muškarac, za kog napadnuta tvrdi da je migrant, saznaje portal Subotičke.rs.

Napad se dogodio u ranim jutarnjim satima, dok je orguljašica išla da otvori crkvu. Iz žbuna kod Senćanske crkve iskočio je muškarac, uhvativši je za vrat i otkinuvši joj lančić.

Prema rečima napadnute žene, napadač je nameravao da joj otme i mobilni telefon, što mu nije pošlo za rukom, jer je napadnuta žena kod sebe imala veliki gvozdeni ključ kojim je udarila napadača.

Napad se odigrao u vreme kada je župnik bio na hodočasničkom putovanju sa grupom vernika.

Napadnuta A. P. slučaj nije prijavila policiji zato što se, kako je rekla, plašila da bi mogla da bude optužena za nanošenje povreda napadaču.

Subotička policija u dopisu našoj redakciji potvrdila je da nema evidentiranih prijava napada u blizini objekata Rimokatoličke crkve.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 4 do 14 stepeni Celzijusa. Biometeorološke prilike mogu izazvati uobičajene tegobe

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.