blank

Novogodišnje ukrase postavljaju ranije zbog manjeg broja ekipa na terenu

blank

Subotica će, zajedno sa jedanaest vangradskih mesnih zajednica, biti ukrašena sa hiljadu sto božićno-novogodišnjih ukrasa, a ukrašavanje ove godine počelo je nešto ranije zbog manjka ekipa na terenu, navedeno je u odgovoru Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje našoj redakciji.

Novogodišnja rasveta biće uključena petog decembra i biće u funkciji do 15. januara sledeće godine.

Na stubove javnog osvetljenja postavljaju se ukrasi “Zvezde polaris”. U centru grada biće postavljene svetleće lančanice, zavese, padajuća svetla, zvezde i velike svetleće kugle na fasadama i sajlama. Gradska kuća biće dodatno ukrašena ukrasima “Vinter skaj” i “Gabrijel string”.

Korintski stubovi Narodnog pozorišta biće ukrašeni svetlećim lančanicama, a fasada na Korzu svetlećom zavesom. Mali korzo biće ukrašen “Polaris” zvezdama, pahuljicama i ukrasima „Medžik gerland”.

Šetališta i trgovi biće ukrašeni novogodišnjim figurama velikog i malog jelena, mede i poklona, Deda Mraza, porodice Sneška Belića.

Novogodišnja jelka biće ukrašena svetlećim lančanicama i kuglama crvene i bele boje.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 24 stepeni Celzijusa. Nepovolјne biometeorološke prilike, pogotovo za srčane

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.