blank

Četvrti bazar za Olivera 31. oktobra u atrijumu hotela “Galerija”

blank

Četvrti humanitarni bazar za Olivera biće održan 31. oktobra u atrijumu hotela “Galerija” od 10 do 14 časova i 30 minuta, saopštili su organizatori.

Program bazara obuhvata predstavu “Čipkasta priča” Dečjeg pozorišta, kutak za fotografisanje, izložbu fotografa Damira Vujkovića i prodaju njegovih slika, nastup članova Plesnog studija “Bumboks” i izbor najbolje maske na maskenbalu.

Ulaznice za decu koštaju dvesta dinara (odrasli ne plaćaju).

Dečak Oliver Pal Gajodi (2019) boluje od spinalne mišićne atrofije. Lek za ovu bolest, koji bi Oliveru mogao da spasi život, košta oko dva miliona evra.

Sa dva i po meseca Oliver je primio prvu terapiju. Nakon toga je bio veoma slab i više vremena provodi u bolnici nego kod kuće. I sada se nalazi u bolnici, na respiratoru.

Oliveru su neophodna sredstva za lečenje u inostranstvu, za genetsku terapiju, medikamente i medicinski potrošni materijal, fizikalne terapije, rehabilitacije, kao i za putne troškove i troškove smeštaja.

Osim na humanitarnim bazarima, novac za Olivera Pal Gajodija prikuplja se i posredstvom Humanitarne fondacije „Budi human“. Novac za lečenje Olivera Pal Gajodija moguće je uplatiti s 848, poslati na broj na 3030 ili uplatom na  160-6000000732419-36.

Uplate iz Švajcarske moguće je izvršiti posredstvom SMS poruke: „human848″, na broj 455.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.