blank

Nastavljaju se radovi na rekonstrukciji subotičkih ulica

Nastavljaju se radovi rekonstrukcija subotičkih ulica, a na red su došle ulice u MZ Ker, gde je u toku rehabilitacija kolovoza u ulici Dinka Šimunovića.

blank
Foto: Subotičke.rs

Bio je to povod da gradonačelnik Stevan Bakić sa Ognjenom Golubovićem, direktorom Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanstičko planiranje i stanovanje obiđe ove radove. Tom prilikom gradonačelnik Subotice je dodao kako je za ovu revitalizaciju, kao i kolovoze još sedam ulica izdvojeno 26 miliona dinara, u dužini 2,8 kilometara, dok je za konkretan projekat iz budžeta grada izdvojeno 2 ipo miliona dinara.

Ognjen Golubović je rekao da su u toku radovi na izgradnji dva sportska terena, odnosno dve teretane na otvorenom: u Aleksandru i na Markovoj sednici kao i da je u Bajmoku urađen jedan tartan teren:

“Završili smo projekat izgradnje parka u ulici 51. Divizije, kod kružnog toka i nadamo se da će već u septembru, oktobru početi prvi radovi na uređenju te površine. Radi se na uređenju parking mesta. Ove godine će se uraditi 400 mesta za parking, ali nastavlja se i sa projektima za nova asfaltiranja ulica. U ovom trenutku je oko dvadesetak projekata od kojih će se dobar deo realizovati već ove godine” – dodao je Golubović.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

2 responses to “Nastavljaju se radovi na rekonstrukciji subotičkih ulica”

  1. ……kada ce te resiti krater od rupe zajedno sa slivnikom ,ugao matije gubca i bg puta,kod aut stajalusta,stoji godinama,dobro mesecima,odvalio sam auto neki dan..

  2. Iskreno se nadamo da će i Kireškq ulica doći na red u najskorijoj budućnosti, jer vožnja (Čak i biciklom!) tom ulicom, u poslednjih 10 god, je, najblaže rečeno, AVANTURA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.