blank

Ništa ne traje večno! (VIDEO)

Poslednja dva dana na društvenim mrežama pojavile su se slike onih koji su zdušno slikali novoizgrađeni, i u rad pušteni, podvožnjak na Palićkom putu, u ulici Maksima Gorkog, kod Nove opštine.

blank
Foto: Subotičke.rs

Radovi još nisu završeni, a prošireni podvožnjak već puca i zahteva manje popravke. Danas su dvojica radnika sanirali pukotine na dugo očekivanom mostu, ali oku kamere nisu mogli da se sakriju nedostaci. Ostaje pitanje zašto se žurilo sa otvaranjem da bi se popravljalo posle tačno mesec dana od otvaranja ove važne saobraćajnice?

Iako je možda u pitanju samo sitnica u saniranju, nije logično da se posle samo 30 dana nešto mora popravljati. Prativši pisanje po društvenim mrežama, koje naravno nije najrelevantnije, ali je svakako mišljenje građana Subotice, zašto je nešto novosagrađeno počelo da se raspada i puca?

Važno je graditi: zgrade, saobraćajnice, sportske hale, klizališta, ali je možda još važnije to raditi kvalitetno. Svi koji su svakodnevno koristili plavu pasarelu, kako bi se domogli centra grada još nisu zaboravili ne baš ugodnu šetnju preko iste, za mnoge nepremostivu prepreku, gužve na starom Majšanskom putu, blato i razrovane i rasturene puteve okolnih ulica, pa iako je ova raskrsnica jedna od najprometnijih u Subotici, ostaje nekako gorak ukus da je moglo možda bolje da se uradi nešto toliko značajno – kao što je podvožnjak u centru grada.

Znam šta ćete reći, ne može baš sve da traje 100 godina.

VIDEO: https://www.instagram.com/reel/C2NNuDFN3Jg/?igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.