blank

ŽFK Spartak započeo pripreme (VIDEO)

YouTube video

Ženski fudbalski klub Spartak danas je započeo pripreme za nastavak sezone. U pres sali Gradskog stadiona medijima su se obratili predsednik kluba Zoran Arsić i zamenica kapitenke, fudbalerka sredine terena Tijana Filipović, a nakon toga je ekipa na pomoćnom terenu odradila prvi trening.

Predsednik kluba Zoran Arsić poželeo je igračicama mnogo zdravlja i istakao ambicije kluba u ovoj godini koja će za klub biti najizazovnija u svojoj istoriji.

Po rečima prvog čoveka kluba kazna disciplinske komisije i oduzimanje bodova angažovala je sve strukture kluba i pravni tim da se stvar istera do kraja i pravda potraži na međunarodnom arbitražnom sudu u Lozani.

blank
Foto: Subotičke.rs

Nemamo nikakvu tajnu da je ovo početak, onog momenta kada je Fudbalski Savez angažovao Predsednicu Crvene Zvezde na funkciju Potpredsenika Saveza, od tog momenta kreće status Spartaka koji ni u jednom momentu nije ravnopravan. Prema tome, imamo jako bitan zadatak da igrače na terenu motivišemo, a da mi sa aspekta i rukovodstva kluba  pokušamo sve što je do nas da obezbedimo ravnopravan status”, rekao je Zoran Arsić.

Ekipa će najverovatnije kompletne pripreme odraditi u Subotici i odigrati nekoliko kontrolnih mečeva. Klub je svesno ušao u reformu, pa je nekoliko trenera i igračica napustilo ekipu, pa se u skorijem periodu očekuje kompletiranje tima.

Tijana Filipović je kao zamenica kapitenke Violete Slović koja je iz privatnih razloga bila odsutna pozdravila sve prisutne i izrazila zadovoljstvo što je većina domaćih igračica ostala na okupu.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.