blank

Od ponedeljka podela tipskih kanti za stanovnike MZ Bački Vinogradi

Javno komunalno preduzeće „Čistoća i zelenilo” saopštilo je da će od ponedeljka, 13. marta, do utorka, 28. marta, deliti besplatne tipske kante za odvoženje otpada u Mesnoj zajednici Bački Vinogradi.

blank
Foto: Zvanična Fejsbuk stranica JKP “Čistoća i zelenilo” Subotica

Podela tipskih kanti će se obavljati radnim danima od 8 do 14 časova i 30 minuta, a potrebno je da u tom periodu na adresi stanovanja bude vlasnik nepokretnosti koji će preuzeti kantu.

Građani koji se ne budu nalazili kod kuće u vreme podele kanti, moći će da je preuzmu u prostorijama Mesne zajednice Bački Vinogradi od 13. do 28. marta, radnim danima od 14 do 18 časova, uz prikaz ličnog dokumenta.

Za izvršenu uslugu, počevši od 1. aprila, Javno komunalno preduzeće „Čistoća i zelenilo“ Subotica će izdavati račun u skladu sa važećom Odlukom o cenama usluga upravljanja komunalnim otpadom- usluga sakupljanja, odvoženja i deponovanja otpada. Prvi račun će stići u maju 2023. godine.

Do tada, odvoženje otpada će se odvijati po ustaljenom režimu putem tipske žute vreće.

Od 1. aprila smeće će se odvoziti svakog utorka.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 14 do 29 stepeni Celzijusa. Vremenski uslovi uticaće povolјno na većinu

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.