blank

Sportski savez Subotice uputio poziv članovima za besplatno stručno osposobljavanje

Sportski savez Subotice ima odličnu saradnju sa Pokrajinskim Sportskim savezom koji je omogućio da se besplatno edukuju subotički sportski radnici za zvanja operativni trener i sportsko rekreativni voditelj.

blank
Foto: Sportski savez Grada Subotice

Sredstva za besplatno stručno osposobljavanje obezbeđena su uz pomoć Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu AP Vojvodine za:

– Sportsko-operativni trener (za atletiku, badminton, biciklizam, džudo, kik boks, košarka, kuglanje, odbojka, plivanje, rukomet, stoni tenis, tenis, rvanje, muai tai, streljaštvo, kajak – kanu i tekvondo)
– Sportsko operativni trener – sportski učitelj (IV nivo osposobljenosti) za atletiku, badminton, biciklizam, džudo, kik boks, košarka, kuglanje, odbojka, plivanje, rukomet, stoni tenis, tenis, rvanje, muai tai, streljaštvo, kajak – kanu i tekvondo)
– sportsko rekreativni voditelj (III nivo)
– sportsko rekreativni voditelj – učitelj (IV nivo)

Sportsko osposobljavanje je besplatno za 5 kandidata, te Sportski savez Subotice, poziva klubove da se što pre prijave ukoliko su zainteresovani za stručno ospobljavanje.

Krajnji rok je 20. mart ili do popune kvote koju je dobio Sportski savez Subotice. Dokumentacija će se dostavljati naknadno direktno Sportskom savezu Vojvodine.

Izvor: Sportski savez Grada Subotice

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Malo i umereno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 2 do 15 stepeni Celzijusa. U toku pre podneva očekivane su

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.