blank

Partizan odneo plen iz Subotice! (FOTO)

Spartak je u juče na Gradskom stadionu ugostio ekipu Partizana u okviru 12. kola Mozzart bet Superlige. Subotičani su se odlično branili i odolevali napadima ekipe iz Humske sve do 70. minuta, ali je u finišu ponestalo snage i koncentracije pa su Beograđani postigli tri gola i zasluženo slavili sa 3:0 (0:0).

blank
Foto: Subotičke.rs

Strelci: Marković 70., Zahid 77., Saladnja 81. minut za Partizan.

Spartak: Vulić, Tanasijević, Kerkez, Ćalasan, Bijelović, Đurasović, Vidaković, Stanojev, Todoroski, Ubiparip, Tošeski. Igrali su još: Prijović, Stajković, Jocić, Mudrinski, Mijić.

Partizan: Jovanović, Stojković, Ilić, Marković, Antić, Kanute, Belić, Kalulu, Natho, Zahid, Saldanja. Igrali su još: Nikolić, Severina, Šćekić, Mening, Baždar.

Spartak je u većem delu meča bio disciplinovan i vrebao svoju priliku iz kontranapada dok su gosti imali veći posed više prilika pred golom Vulića.

blank
Foto: Subotičke.rs

U prvom poluvremenu vredno pomena jeste prilika Spartaka kada je Bijelović provukao jednu loptu kroz peterac Partizana, ali niko nije uspeo da je skrene u gol. Partizan je pretio preko Kalulua, Saldanje i Natha, ali je Vulić u nekoliko navrata odlično odreagovao.

Partizan je u nastavku nastavio pritisak i u 70. minutu poveo preko Markovića koji je jednu odbijenu loptu nakon prekida zakucao pod prečku za 0:1. Nekoliko minuta nakon prvog gola na semaforu je stajalo 0:2. Zahid je promešao odbranu domaćih i matirao Vulića. Konačan rezultat postavio je Saldanja u 81. minutu kada je majstorski gađao i pogodio malu mrežu gola Spartaka.

Subotičani se nakon 12. odigranih kola nalaze na 8. poziciji sa 15 osvojenih bodova. U narednom kolu tim Aleksandra Keržakova putuje u Niš na megdan sa Radničkim.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, u saradnji sa novosadskom policijom, uhapsili su M. E. (1981) iz okoline Bačke Topole zbog postojanja osnova sumnje da

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.