blank

Petar Ratkov u Salzburgu?!

Pre nekoliko dana Janoš Žemberi, predsednik TSC-a iz Bačke Topole, viceprvaka Srbije, rekao je za Sportski Žurnal da je napadač Petar Ratkov već otputovao na lekarske preglede u Austriju i da bi narednih dana trebalo da se ozvaniči transfer u Salzburg.

blank
Foto: FK TSC

„Ne znam da li ćemo skoro da imamo igrača za kojeg postoji veće interesovanje. Premijer liga, Bundesliga, Rusija, SAD. Ratkovu je vreme za iskorak, u „moru” ozbiljnih ponuda nećemo da izaberemo najbolju za TSC, već za igrača. Izgubićemo na novcu, ali to će da bude bolje za našu buduću saradnju s tim klubom.

Radi se o Salzburgu. Već je otputovao na lekarske preglede u Austriju, narednih dana bi trebalo da se ozvaniči transfer. Salzburg je u „visine“ lansirao Halanda, Manea, Sabicera, Upamekana, Soboslaja, Okafora, Kamaru, Dabura, Keitu, Minamina, Lajnera, Daku, Hinteregera i odlična je prolazna stanica“, rekao je prvi čovek Bačkotopolskog Superligaša.

Kada je u pitanju ugovor, Petar Ratkov bi trebalo da potpiše na četiri godine, a da TSC-u pripadne 4,5 miliona evra plus 500.000 evra za bonuse i u budućnosti još nešto, jer zadržava 15% od narednog transfera.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.