blank

PFL: Đurđin i Udarnik upisali bodove, Tavankut tone sve dublje!

Proteklog vikenda odigrani su mečevi 27. kola Subotičke područne lige. Đurđin je slavio kao domaćin protiv Jedinstva iz Srpskog Krstura rezultatom 2:0 (2:0), Udarnik je u derbiju dobio Proleter iz Ravnog sela 2:1 (0:1), dok je Tavankut izgubio od Napretka kao gost 3:2 (0:0).

blank

Proteklo kolo u Područnoj ligi Subotice obeležilo je nekoliko zanimljivih mečeva, a i poseta je bila na zavidnom nivou za ovaj rang takmičenja.

Đurđin je pobedom nad Jedinstvom iz Srpskog Krstura nastavio poteru za Soluncem. Golove za Đurđin su postigli Vuković i Panić već u prvom poluvremenu.

Derbi kola odigran je u Višnjevcu. Domaći Udarnik je slavio nakon preokreta protiv kvalitetne ekipe Proletera iz Ravnog sela golovima Kuktina i Ivaniševića. Ovom pobedom izabranici Milutina Rajovića nastavili su niz od pet uzastopnih pobeda.

Tavankut je porazom od Napretka u Nadalju nastavio loš niz bez pobede. Poveli su Tavankućani na početku drugog poluvremena, ali su domaćini uspeli da preokrenu i savladaju goste. Golove za Tavankut postigli su Tumbas i Aleksijević.

Rezultati 27. kola PFL Subotica:

blank
Foto: Srbijasport

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.