blank

Plesni studio “Stars” okupio 1000 dečaka i devojčica na takmičenju! (VIDEO)

YouTube video

Veliki međunarodni festival plesa na Paliću, u organizaciji Plesnog studija „Stars“ najlepše je što ste ovoga vikenda mogli da vidite na Paliću! Hiljadu devojčica i po neki dečak prikazali su svoje umeće u modernim i klasičnim igrama,okupivši se iz regiona. Neke male plesačice po prvi put su se predstavile publici. Među devojčicama posebno se istakao jedan dečak, Zvezdan, koji, iako se samo dva meseca bavi plesom, to radi odlično uz gimnastičke elemente.

Iz Beograda su nam doputovale balerine, a svoju koreografiju, dok su čekale svoj red za nastup, prikazale su ekskluzivno za našu kameru. Kao što i plešu, zajedno, zajedno su i odgovarale u glas, na postavljana pitanja.

blank
Foto: Subotičke.rs

Aleksandra Kmezić i klub „Stars“ organizatori su ovog šarenog takmčarskog performansa, u kome su podjednako uživali roditelji i deca. Pored sladoleda, mogli ste da sačuvate zauvek trenutak, fotografišući se, a organizatori su se potrudili da ništa ne nedostaje.

Prikazano je preko 200 koreografija u različitim nastupima i kategorijama, podeljeno isto toliko medalja, pohvalnica i pehara za učešće na ovom sjajnom takmičenju.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.