blank

Počinje nova pozorišna sezona

blank

Narodno pozorište Subotica saopštilo je da će u sklopu obeležavanja Dana grada u subotu odigrati predstavu „Kus petlić” u režiji Milana Neškovića, odnosno u ponedeljak „Ožalošćenu porodicu” u režiji Andreja Boke. Obe predstave su zakazane za 19 časova i 30 minuta na sceni „Jadran”.

Kako su naveli, ulaznice su besplatne, ali ih je neophodno rezervisati telefonom na brojeve: 024/554-285 i 024/537-054, od 8 do 14 časova.

Pozorište je objavilo i repertoar za septembar.

„Dobro nam došli i u novoj sezoni”, poručili su iz Narodnog pozorišta.

Gledaoci će na početku sezone imati priliku da odgledaju predstavu „Zla žena” 4. i 29. septembra, te „Kusog petlića” 7. septembra.

Drama na mađarskom jeziku izvešće predstavu „Crni Petar” 8. septembra. Premijera „Tri sestre” na mađarskom jeziku zakazana je za 17, dok je prva repriza sutradan, 18. septembra. „Šogorice” su na repertoaru Narodnog pozorišta 27, a „Igra u dvorcu” 30. septembra.

 

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Moguća kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 15 do 25 stepeni Celzijusa. Nepovolјne biometeorološke prilike mogu izazvati pojačanje

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.