blank

Podeljeni prvi ovogodišnji obroci solidarnosti

blank

Združena akcija “Krov nad glavom” saopštila je da su proteklog vikenda skuvani i podeljeni prvi ovogodišnji obroci solidarnosti. Najugroženijim Subotičanima podeljeno je 140 kuvanih jela. Ovo je bila šesta akcija kuvanja obroka solidarnosti u organizaciji subtičkog Krova nad glavom.

blank

“Zahvaljujemo se svima na pomoći, posebno volonterima kojih je sve više iz akcije u akciju. To nam pokazuje kako su ljudi spremni da se solidarišu i pomognu našim ugroženim sugrađanima kako bi dobili svoj topli obrok. Nastavićemo da insistiramo da se socijalni problemi i pomoć sistemski reše na nivou grada Subotice kako zadovoljenje osnovnih ljudskih prava (hrana, krov nad glavom) svakoga od nas ne bi zavisilo samo od dobre volje pojedinaca”, saopštila je ova organizacija.

blank

Krov nad glavom pozvao je Subotičane da se priključe ovoj akciji doniranjem namirnica, kuvanjem ili razvoženjem obroka, a moguće su i uplate novca na račun: 200-2817610101029-03 (svrha uplate: “Obrok solidarnosti Subotica”, primalac: Udruženje 4. Mini Jugoslavija, Otmara Majera 10, Subotica, šifra plaćanja: 289).

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Večeras bitka za finale

Košarkaše Spartak Office Shoes-a večeras od 19 časova u Hali sportova očekuje revanš meč polufinala plej-ofa protiv ekipe MZT Skopje Aerodrom. Subotičani su slavili u

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.