blank

Promocija Northstorm OCR trke u organizaciji udruženja “Skyrunners”

Sportsko udruženje Skyrunners predstavilo je najuzbudljiviji, predstojeći sportski događaj u Subotici, NORTHSTORM 2024. Posle prve, koja je organizovana prošlog septembra, organizatori su na vreme počeli sa pripremama za sledeću OCR trku.

blank
Foto: Subotičke.rs

Uz članove organizacionog tima prisutni su bili prijatelji i partneri prijekta, koji su svojim idejama i iskustvom doprineli da NORTHSOTRM 2024 bude još bolji i izazovniji.

NORTHSTORM je avanturistička trka sa preprekama koja je savršena prilika da testirate vašu fizičku spremnost i probudite u sebi osećaj pobednika. Provedite dan u prirodi sa vašim prijateljima, posvećen sportu i dobroj zabavi – objašnjavaju organizatori ovog velikog sportskog projekta.

Pored više od trideset izazovnih prepreka, ove godine mogu da se očekuju nove prepreke, više okrepnih stanica, ali i iznenađenja za publiku koja je pored staze oko jezera mogla da navija za svoje trkače.

Pored toga ove godine otvaraju se tri startne grupe:

STORM – Takmičarska startna grupa koja omogućava takmičarima da se prijave kako bi krenuli među prvima i izbegli potencijalne gužve na preprekama.

GALE – Takmičarska startna grupa koja kreće nakon STORM grupa.

BREEZE – Netakmičarska kategorija bez merenja vremena i bez obaveze preslaska prepreka. Savršena prilika da doživite NORTHSTORM iskustvo čak i ukoliko smatrate da niste u potpunosti spremni za takmičarske kategorije.

Priliku da najmlađi pokažu koliko su spremni imaće kroz Northstorm for KIDS u organizaciji SuTeam školice sporta.

Prijave se otvaraju 1. aprila, a sve detalje možete pratiti na njihovoj instagram stranici @NORTHSTORM_OCR.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.