blank

TSC dočekuje crveno – bele

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole sutra od 16 časova dočekuje Crvenu Zvezdu na svom stadionu TSC Arena u okviru 23. kola Mozzart bet Superlige.

blank
Foto: FK TSC

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić je istakao da je meč protiv Crvene zvezde najjači koji može da se odigra u domaćoj Superligi.

“U poslednje tri utakmice se videlo da Zvezda golove postiže na različite načine i da im je uspelo da implementiraju novine u igru. Pedantno spremaju svaku utakmicu, drugačije pristupaju timovima, adaptiraju se i prilagođavaju protivniku. Za nas je predstojeći meč veliki motiv i prilika koju jedva čekamo”, rekao je Lazetić.

Lazetić je naglasio da su Zvezda i Partizan pred svaku utakmicu favoriti, ali da bi voleo da bez obzira na to fokus ove bude samo na fudbalu i na igračima.

“Predstojeća utakmica je Zvezdi veoma bitna u borbi za titulu, ali i nama je veoma važna jer smo u ovom momentu bliži Partizanu i Zvezdi nego što su drugi timovi nama. Možda to nije bilo očekivano, pogotovu što smo imali opterećenje Evropom, ali to je realnost koju svi moramo da prihvatimo, da istrajemo i vidimo da li i u ovoj sezoni možemo da pomerimo još neku granicu”.

Golman Veljko Ilić se složio da je kvalitet protivnika neosporan i da neće biti lako suprotstaviti mu se.

“Svaka utakmica koju smo odigrali sa Zvezdom je bila uzbudljiva i uspevali smo da im pariramo, a nadam se da će tako biti i na ovoj. Meč će biti zahtevan i psihički i fizički, ali daćemo sve od sebe da izborimo što bolji rezultat i videćemo za šta će to biti dovoljno. Prethodna utakmica koju smo odigrali u Beogradu je pokazala da možemo da budemo egal i na njoj se do poslednjeg momenta nije znalo ko će pobediti, Na nama je da se potrudimo i da izborimo što bolji rezultat”, rekao je Ilić.

TSC je trenutno treći na tabeli sa 46 osvojenih bodova, dok je Crvena zvezda druga sa 55 bodova. Utakmica 23. kola Superlige između TSC-a i Crvene Zvezde igra se sutra od 16 časova na stadionu TSC Arena u Bačkoj Topoli. Prenos utakmice je obezbeđen na kanalu Arena Premium.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.