blank

Radijatori topli tek početkom novembra (VIDEO)

YouTube video

Stigla su prva hladna jutra, a samim tim najvažnije pitanje na koje direktor Toplane može da da odgovor je “Kad će početi grejanje?”.

Izgradnja brze pruge Beograd – Budimpešta subotičku Toplanu stavila je u nezavidan položaj. I dok u ovom preduzeću gledaju u pravcu podvožnjaka i glavnog magistralnog voda, Subotičani su celo leto licitirali da li će sve biti spremno za predstojeću grejnu sezonu.

blank
Foto: Subotičke.rs

Što je javno komunalnog preduzeća tiče spremni su svi da pokrenu sistem. Obezbeđene su dovoljne količine goriva, čak i onog alternativnog – ako zatreba, kotlovi provereni, sređeni, čeka se spajanje toplovoda, kod podvožnjaka, kako bi se odradio tehnički deo, odnosno pustila voda u sistem, proverila eventualna curenja, i potom obezbedili topli radijatori za oko deset i po hiljada domaćinstava i 329 firmi koji su priključeni na toplovod toplane.

Prošle godine su topli radijatori bili tek u novembru, zbog energetske krize, a ni ove godine neće biti drugačije.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

2 responses to “Radijatori topli tek početkom novembra (VIDEO)”

  1. Onda da tužimo toplanu da nam plati račun za grejanje preko struje za oktobar i novembar jer se smrzavamo na 2 stepena ujutru do 12 stepeni tokom dan , a ona neka traži od investitora i Kineza nadoknadu. Zbog čega plaćam preko čitave godine toplana kada ne ispunjava svoje obaveze????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.