blank

Radnički ispustio pobedu protiv Vrbasa (FOTO+VIDEO)

YouTube video

Fudbaleri Radničkog iz Bajmoka ugostili su ekipu Vrbasa u okviru 21. kola Vojvođanske lige grupa Sever. Poveli su Bajmočani, ali su u nastavku ispustili vođstvo i izgubili rezultatom 2:1 (1:1).

Strelci: Vukelić 9. minut za Radnički, Jovanović 45. i Bičkei 70. minut za Vrbas.

Radnički: Glišić Luka, Maravić Zdravko, Kujundžić Bojan, Lebović Luka, Babić Srđan, Ljubojčić Miloš, Miletić Strahinja, Milić Nenad, Šimić Davor, Vukelić Miloš, Marinković Miloš. Igrali su još: Stojanović Veljko, Mitić Lazar, Kolak Dragan.

Vrbas: Damjanović Aleksandar, Jušković Srđan, Kovačević Srđan, Vorgučin Vladan, Jovanović Martin, Jelić Bratislav, Živkucin Marko, Bičkeji Marko, Plavšić Mladen, Krainović Luka, Kaluđerović Mihailo. Igrali su još: Radojković, Klisarić, Srdanović.

blank
Foto: Subotičke.rs

Pred mnogobrojnom publikom na Sportskom centru u Bajmoku odigrali su odličan derbi meč fudbaleri Radničkog i Vrbasa. Gosti su pokazali da su kvalitetna ekipa, i uspeli su, po drugi put u ovoj sezoni, da savladaju Radnički.

Radnički je do vođstva došao već u 9. minutu kada je Maravić centrirao u šesnaesterac gostiju nakon slobodnog udarca, a Vukelić odlično odreagovao za 1:0. Nakon toga, gosti su imali priliku posle greške golmana Radničkog, kada je Bičkei izašao sam pred gol, a Vukelić u poslednjem trenutku sprečio siguran pogodak.

Vredan pomena je šut Kaluđerovića sa preko 30 metara kada je Glišić krajnjim naporom loptu prebacio preko prečke. Vrbas stiže do izjednačenja u poslednjem minutu prvog poluvremena. Jelić je u prostor proigrao Krainovića, a jedan od defanzivaca Radničkog ga je srušio u šesnaestercu. Sudija Krneta se nije dugo dvoumio i pokazao je na belu tačku. Siguran sa 11 metara bio je Krainović, pa se na odmor otišlo sa nerešenim rezultatom.

blank
Foto: Subotičke.rs

U drugo poluvreme Radnički je ušao oslabljen, jer je teren morao da napusti kapiten Maravić zbog povrede. Odmah na startu drugog poluvremena Bičkei je izašao sam iskosa na gol domaće ekipe, ali mu je lopta nakon šuta otišla tik pored stative.

Bajmok je mogao ponovo do vođstva u 58. minutu kada je Milić pobegao svojim čuvarima, izašao sam pred golmana Damjanovića, ali je šutirao po sredini gola, pa je golman gostiju lako intervenisao.

Trenutak odluke dogodio se u 70. minutu. Polukontru gostiju poveo je Vorgučin, izbacio je u prostor Krainovića koji se majstorski oslobađa svog čuvara, beži odbrani Radničkog i asistira na drugoj stativi Bičkeju koji loptu šalje iza leđa Glišića.

Radnički je nakon tog momenta krenuo ofanzivnije. Trener Florin je sa nekoliko izmena pokušao da razdrma ekipu, ali do kraja susreta beležimo samo šansu Babića koji je u 90. minutu iz povoljne prilike šutirao preko gola.

Tabela Vojvođanske lige Sever:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Lider dočekuje Žednik

Fudbaleri Lokomotive u nedelju 28. aprila dočekuju ekipu Žednika. Meč 18. kola Gradske lige igra se na pomoćnom terenu Gradskog stadiona od 17 časova. Pročitaj

Detaljnije »
blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 3 do 14 stepeni Celzijusa. Osobama sa srčanim obolјenjima i astmatičarima

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.